Camper

Camper

Camper

Camperstalling

U bent de trotse eigenaar van een camper en zoekt een overdekte stallingslocatie? U bent van harte welkom! Bij ons staan de campers in speciaal gebouwde loodsen met als ondergrond grind. Grote luchtopeningen zorgen voor een goede ventilatie. In de overdekte loodsen krijgen zonlicht en extreme temperatuursverschillen geen kans om uw voertuig aan te tasten.

Accu
Ter voorkoming van een lege accu maken we gebruik van een hoofdstroomschakelaar (noodzakelijk uit veiligheidsoverwegingen). Dit is een schakelaar (rode sleutel) die in de buurt van de accu wordt gemonteerd. Montage van een hoofdstroomschakelaar varieert van € 120,- tot € 180,-.

Apk
Wij zijn geen apk-station, maar daar kunt u bij ons wel voor terecht. Auto Zagato, een gerenommeerd garagebedrijf uit Alphen aan den Rijn, heeft de bevoegdheid van ons (na uw opdracht) de camper bij ons op te halen. U kunt zelf contact met Kees of Tim opnemen over eventueel uit te voeren Apk of andere werkzaamheden. Wij zitten daar niet tussen en maken u het makkelijk, zodat u niet 2 dagdelen kwijt bent aan het halen en brengen van uw camper naar de garage.

Campertechniek
Heeft u vragen of problemen met de gas-, water- of lichtsystemen van uw camper, dan kunt u bij ons in de werkplaats terecht. Wij zijn BOVAG gecertificeerd en kunnen de systemen keuren.

Bandenspanning
De bandenspanning is een belangrijk controlepunt voordat u met de camper op pad gaat. Bij ons heeft u de mogelijkheid dit te controleren. Dit is uiteraard gratis en wij helpen u hier graag bij.

Wasbeurt
Volgens de Algemene Plaatselijke Verordening is het vaak niet toegestaan de camper op de openbare weg te wassen. Daarnaast is het een lastige klus indien u niet beschikt over de juiste middelen. Onze wasplaats is uitgerust met de juiste apparatuur, waaronder een grote steiger. Wij verzorgen graag de wasbeurt. Dit houdt in: afspuiten met schoon water, zacht borstelen met Wash & Shine (mild schoonmaakmiddel) en naspoelen. We wassen dus ook het dak. Een wasbeurt kost €30,- en kunt u bij de ophaalaanvraag meebestellen. De camper staat dan gewassen voor u klaar.

Ophalen & brengen
Wanneer u de camper wilt ophalen, dient u minimaal 2 werkdagen van tevoren te bellen. Dan zetten wij deze voor u klaar. Vaker ophalen is mogelijk zonder dat daar kosten aan verbonden zijn. Als u uw camper weer terugbrengt, kan dat zonder van tevoren te bellen.

Brandveiligheid
Campers met een vaste LPG-tank zijn niet toegestaan. Losse propaanflessen dienen uitgenomen te worden.
Campers met benzine als brandstof zijn niet toegestaan.

Tarieven

Stalling per jaar. Inclusief btw.
Camper: € 65,- per strekkende meter + 1 meter

Heeft u interesse, of wilt u meer weten? Bel 0713412417 of kom kijken! U bent welkom.

 

Stalling Rust Roest
Caravanstalling Dorrepaal bv
Hoogewaard 151
2396 AN Koudekerk a/d Rijn
Zuid-Holland
0713412417
0651153013
Werkplaats: 0651091154
info@stallingrustroest.nl

logo-bovaglogo-topstallingen-nl