Caravan

Caravan

Caravan

Caravan

Caravanstalling

Voor het stallen van de caravan bent u bij Stalling Rust Roest aan het juiste adres. Alle caravans staan in speciaal gebouwde stallingsloodsen, met als ondergrond grind. Grote luchtopeningen zorgen voor een goede ventilatie. In de overdekte loodsen krijgen zonlicht en extreme temperatuursverschillen geen kans om uw voertuig aan te tasten.

Onderhoud
Elke caravan heeft onderhoud nodig. U geeft op wat gebeuren moet, wij doen de rest. Alles klaar vóór het ophalen. We beschikken over een werkplaats met een kolom- en schaarbrug. Als gecertificeerd Bovag-bedrijf verzorgen wij uw caravan van A tot Z. Bij goedkeuring ontvangt u de bekende Bovag-sticker.

Bandenspanning
De bandenspanning is een belangrijk controlepunt voordat u met de caravan op pad gaat. Bij ophalen is er de mogelijkheid dit te controleren. Dit is uiteraard gratis en wij helpen u hier graag bij.

Wasbeurt
Volgens de Algemene Plaatselijke Verordening is het vaak niet toegestaan de caravan op de openbare weg te wassen. Daarnaast is het een lastige klus indien u niet beschikt over de juiste middelen. Onze wasplaats is uitgerust met de juiste apparatuur, waaronder een grote steiger. Wij verzorgen graag de wasbeurt. Dit houdt in: afspuiten met schoon water, zacht borstelen met Wash & Shine (mild schoonmaakmiddel) en naspoelen. We wassen dus ook het dak. Een wasbeurt kost € 20,- en kunt u bij de ophaalaanvraag meebestellen. De caravan staat dan gewassen voor u klaar.

Ophalen & brengen
Wanneer u de caravan wilt ophalen, dient u minimaal 2 werkdagen van tevoren te bellen. Dan zetten wij deze voor u klaar. Vaker ophalen is mogelijk zonder dat daar kosten aan verbonden zijn. Als u de caravan weer terugbrengt, kan dat zonder van tevoren te bellen.

Brandveiligheid
Propaanflessen dienen uitgenomen te worden. Accu’s dienen afgekoppeld te zijn.

Tarieven

Stalling per jaar. Inclusief btw.
Caravan tot 2,3 meter breed€ 54,- per strekkende meter
(totale lengte)
Caravan breder dan 2,3 meter€ 60,- per strekkende meter
(totale lengte)

Heeft u interesse, of wilt u meer weten? Bel 0713412417 of kom kijken! U bent welkom.

Stalling Rust Roest
Caravanstalling Dorrepaal bv
Hoogewaard 151
2396 AN Koudekerk a/d Rijn
Zuid-Holland
0713412417
0651153013
Werkplaats: 0651091154
info@stallingrustroest.nl

logo-bovaglogo-topstallingen-nl