Sloep

Sloep

Sloep

Sloep

Sloep

Sloep

Sloepstalling

Om uw sloep optimaal tegen de weersinvloeden te beschermen, is het verstandig deze overdekt te stallen. Wij bieden stalling aan voor sloepen mét en zonder trailer. De loodsen, voorzien van luchtopeningen, zijn speciaal ingericht om vaartuigen in een droge omgeving op te slaan.

Sloep zonder trailer
Maak een afspraak om de sloep uit het water te laten takelen. Wij halen de, voor u gereserveerde, trailer uit de loods. In uw bijzijn zetten we de sloep op de trailer. Dit doen we met onze 8-tons heftruck, uitgevoerd met een groot hijsframe met weeginstrumenten. Als de sloep op de trailer staat kunt u op de wasplaats het onderwaterschip schoonspuiten. De hogedrukspuit staat klaar. Reinigingsmiddelen, borstels en doeken neemt u zelf mee. Denk hierbij ook aan antivries-vloeistof geschikt voor binnenboordmotoren. De kussens kunnen in de sloep blijven. De buiskap kan dicht. Wij adviseren een aantal drukknoppen los te laten en de ritsen zo’n 20 cm open. Op deze manier kan de sloep, ook van binnen, goed drogen. Is het geheel winterklaar? Dan wordt de sloep in één van de overdekte stallingsloodsen geparkeerd.

In het voorjaar hanteren we dezelfde procedure, maar dan andersom. Indien gewenst kunt u de sloep vooraf poetsen of voorzien van antifouling. Dan wordt de sloep buiten op het voorterrein gezet. Bij werkzaamheden aan de buitenzijde van de sloep is een (groot) bouwzeil onder de sloep noodzakelijk. Er kan alleen op het voorterrein aan uw sloep worden gewerkt.
Wilt u groot onderhoud uitvoeren of bovendeks lakken? Dan is het ook mogelijk om een klusruimte te huren.

Sloep met trailer
Indien u beschikt over een sloep op eigen trailer, kan deze hierop worden gestald. Als stallingsklant kunt u gratis gebruik maken van de boothelling. Indien u geen gebruik kunt maken van de boothelling, kunnen wij de takelwerkzaamheden verzorgen. In dat geval maken we een afspraak om uw sloep te water te laten met de heftruck.

Service
Het afspuiten en winterklaar maken van uw sloep kan een vies en lastig karwei zijn. Indien u deze werkzaamheden wenst uit te besteden kunt u vooraf contact opnemen met Onderhoudsbedrijf Roland Verburg. Roland z’n bedrijf is gevestigd op ons terrein. De werkzaamheden zijn onder andere: winterklaar maken, vorstvrij maken, schoonspuiten, onderwaterschip schilderen, poetswerk en motor servicewerkzaamheden. U doet rechtstreeks zaken met Roland.
Bel Roland op 0634707084

Indien u schade aan uw sloep heeft kunt u ook op ons terrein terecht. Elektro Marine kan naast elektrische aandrijvingen ook reparaties verzorgen aan teak, polyester en andere materialen. Tevens heeft Umit Celik een ruime voorraad verf en verfbenodigdheden. U doet rechtstreeks zaken met Umit.
Bel Umit op 0612411071

Brandveiligheid
Propaanflessen dienen uitgenomen te worden. Accu’s dienen afgekoppeld te zijn.

Tarieven

Stalling zonder trailer  
Inclusief in en uit het water takelen. Inclusief btw.Stalling per jaar.
0 tot 2000 kg
smaller dan 2,4 meter
€ 65,- per strekkende meter + 1 meterInterboat 20,
Albatros 21,
Jan van Gent 660,
Isloep 735
0 tot 2000 kg
breder dan 2,4 meter
€ 70,- per strekkende meter + 1 meterInterboat 22,
Intender 640,
Intender 700,
Makma 700,
Albatros 23
Stalling op eigen trailer 
Inclusief gebruik boothelling. Stalling per jaar. Inclusief btw.
Sloep op eigen trailer en smaller dan 2,4 meter:€ 54,- per strekkende meter
Sloep eigen trailer en breder dan 2,4 meter: € 60,- per strekkende meter

Heeft u interesse, of wilt u meer weten? Bel 0713412417 of kom kijken! U bent welkom.

Stalling Rust Roest
Caravanstalling Dorrepaal bv
Hoogewaard 151
2396 AN Koudekerk a/d Rijn
Zuid-Holland
0713412417
0651153013
Werkplaats: 0651091154
info@stallingrustroest.nl

logo-bovaglogo-topstallingen-nl